AER INTERIORS


[/ˈa-er/]

I AER Interiors, streber vi etter å skape arkitektur og design som ikke bare er estetisk tiltalende, men som også nærer menneskers følelser og velvære. Vi fokuserer på å skape rom som fungerer som en oase for sjelen, der hver detalj er nøye gjennomtenkt for å fremkalle ro og harmoni.

Vår tilnærming til design handler om å skape harmoni, vi bruker vårt unike perspektiv til å forme rom med personlighet og varme. Gjennom vårt arbeid søker vi å forstå de subtile elementene som påvirker stemningen i et rom, slik at vi kan skape rom som inspirerer og berører mennesker på et dypt nivå.


"AER Interiors bistod bedriften vår i utforming  av våre kontorlokaler. De hjalp oss å skape en helhet og et unikt og inspirerende sted å komme på jobb" 

Samarbeid

Vi tror på verdien av samarbeid og mangfold. Ved å forene ulike perspektiver og kompetanser, oppnår vi de beste resultatene. Derfor samarbeider vi lidenskapelig med våre kunder, partnere og det utførende teamet for å skape unike og meningsfulle designløsninger. Hvert prosjekt er en mulighet til å skape noe eksepsjonelt sammen. Gjennom å dyrke åpen dialog og et miljø preget av tillit og respekt, legger vi grunnlaget for vellykkede samarbeid som inspirerer til innovasjon og kreativitet.

Bærekraft

I AER Interiors mener vi at god design skal være i harmoni med omgivelsene og naturen rundt oss. Vi tar hensyn til landskapet, naturlig lys og materialvalg for å skape rom som føles integrert og sammenvevd med sin omgivelse. Vårt mål er å skape bærekraftige løsninger som ikke bare er estetisk tiltalende, men også respektfulle mot miljøet. Vi søker å minimere vårt fotavtrykk og maksimere vår positive innvirkning gjennom vår designpraksis, ved å velge materialer og teknikker som fremmer bærekraftighet og resirkulering.

Estetikk
Vi er inspirert av en fusjon av ulike designtradisjoner og stiler. Vår design er tidløs, funksjonell, og reflekterer vår lidenskap for skandinavisk enkelhet og japansk estetikk. Vi tror på å skape rom som føles innbydende og komfortable uansett stil eller størrelse. Hos AER Interiors, er vårt mål å skape rom som beriker livene til de som bruker dem, og som varer i generasjoner fremover.